koffie

Mokabon wint Gouden Boon Award voor Beste Koffie

Mokabon wint Gouden Boon Award voor Beste Koffie

Gent, een stad doordrenkt met geschiedenis en cultuur, is de thuisbasis van een bruisende horecascene. Elk jaar brengt de 'Nacht van de Horeca' de crème de la crème van de Gentse eet- en drinkgelegenheden samen voor een grandioze awardshow. Dit jaar was het echter extra bijzonder voor Mokabon, die de prestigieuze Gouden Boon Award won voor de beste koffie in Gent.

Al meer dan 85 jaar heeft Mokabon zijn stempel gedrukt op de Gentse koffiecultuur. Het is een plek waar traditie, kwaliteit en de kunst van het koffiezetten samenkomen. Het winnen van de Gouden Boon is niet alleen een erkenning voor de uitmuntendheid van Mokabon, maar ook een viering van de toewijding aan het behoud van de essentie van deze authentieke koffiezaak.

De overwinning van Mokabon is een bewijs van de tijdloze aantrekkingskracht van traditionele en ambachtelijke koffie. Ondanks de opkomst van nieuwe trends en innovatieve benaderingen van koffie, heeft Mokabon zijn eigen unieke plaats behouden, geworteld in de rijke tradities van het koffie branden.

De top 3 van de beste koffiezaken in Gent was geen gemakkelijke race, met sterke concurrentie van andere geweldige koffiezaken. Op de tweede plaats stond "Take Five", een fantastische espresso bar en een plek die bekend staat om zijn eigentijdse benadering van koffie. Op de derde plaats vinden we WAY, een specialty koffiezaak en branderij die de weg wijst met innovatieve methoden, een eigentijdse sfeer en tevens uitmuntende koffies.

Het feit dat Mokabon als eerste uit de bus kwam, toont aan dat er ruimte is voor zowel traditionele als eigentijdse benaderingen van koffie in Gent. Het is een stad die diversiteit omarmt en waar gastronomische tradities hand in hand gaan met nieuwe trends.

beste koffie in gent award

Als eigenaars van Mokabon, kunnen we alleen maar trots zijn en onze dankbaarheid uitspreken aan het toegewijde personeel en onze loyale klanten die de koffiezaak door de jaren heen hebben gesteund. "Dit is niet alleen onze overwinning; het is een overwinning voor iedereen die deel uitmaakt van de Mokabon-familie en voor al diegenen die geloven in de kracht van een goede kop koffie".

Volgende lezen

Mokabon Playlist